ušla u borbu

Selak Raspudić predložila promjene u radu Sabora: 'Krećem u pravnu bitku'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Selak Raspudić predložila promjene u radu Sabora: 'Krećem u pravnu bitku'
01.03.2023.
u 08:54
Krećem u pravnu bitku kako bih se izborila za to da se Vlada više ne oglušuje o pitanja saborskih zastupnika te ne ponižava i ne podvrgava Sabor svome djelovanju, zbog čega je sabornica nerijetko prazna, poručuje zastupnica iz kluba Mosta

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 3

DU
Deleted user
09:10 01.03.2023.

EU tužitelji objavili da istražuju 313 milijuna EUR mogućih zlouporaba, zločinačko udruženje mora pasti, na čelu sa ovim i ovakvim Saborom! Tko u ovoj zemlji vlada i vodi sve poslove, uzima zasluge, uzimaju pohvale, e morat će uzeti i teret svojih nedjela! Problem leži samo što je zemlja oboljela od totalne inverzije i sve je moguće, pa čak i drveni šporet!

KO
Kološanin
17:47 01.03.2023.

Gospođa Selak Raspudić krenula je u pravnu bitku za promjenu Poslovnika praznom puškom, s obziro da taj isti Poslovnik u dvije i pol godine svoga mandata, kako javno demonstrira, još do kraja nije niti pročitala.

TI
Tinček
15:59 01.03.2023.

Sabor nema svrhe jer nema mogućnosti išta mijenjati. Kad bi postojala samo Vlada, barem bi bilo jasnije sve ovo. Bespotrebne vijesti o radu institicija koje su tu tek da popune notornu politiku.