Vrhunac kampanje

Seksi spot sa šefom SPD-a iznenadio njemačke birače

Seksi spot sa šefom SPD-a iznenadio njemačke birače
26.09.2009.
u 21:30
Spot “Zaljubljena u Steinmeiera” ironizira kampanju koja završava sutrašnjim izborima. Steini-girl pjeva da je “Steini uvijek spreman i jak”, što je jedan od slogana kojima se šef SPD-a služio u predizbornoj kampanji...
Pogledaj originalni članak

Predizborna kampanja u Njemačkoj kulminirala je amaterskim seksi videospotom u kojemu anonimna 22-godišnjakinja nazvana Steini-girl izjavljuje ljubav predsjedniku SPD-a Franku Walteru Steinmeieru. Spot “Zaljubljena u Steinmeiera” ironizira kampanju koja završava sutrašnjim izborima.



Steini-girl pjeva da je “Steini uvijek spreman i jak”, što je jedan od slogana kojima se šef SPD-a služio u predizbornoj kampanji, da je kancelarka Angela Merkel “previše muževna”, a Guido Westerwelle (šef liberalnog FDP-a) “premalo muževan” te da je Gregor Gysi iz socijalističkog Die Linke “prenizak”. SPD je negirao ikakvu vezu sa spotom.

U fotofinišu predizborne utrke istraživanja pokazuju da je SPD dostigao konzervativni blok CDU/CSU, no pitanje je hoće li uspjeti u tome da CDU/CSU i FDP dobiju manje od 50 posto te da tako prisili FDP na koaliciju sa SPD-om i Zelenima. SPD, naime, u nekoliko je navrata odbio koaliciju s bivšim komunistima i odmetnutom lijevom frakcijom SPD-a koji su ujedinjeni u Die Linke.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.