Đurđevac

Sedmerac 'pao' s 370 kilograma rezanog duhana

Foto: Policija
Sedmerac 'pao' s 370 kilograma rezanog duhana
30.10.2014.
u 11:50
Među uhićenima su i dvije žene
Pogledaj originalni članak

Đurđevačka policija oduzela je gotovo 370 kilograma ilegalnog duhana. U njihovu "mrežu" zaplelo se sedmero hrvatskih državljana u dobi od 25 do 53 godine s područja Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije. Među njima su i dvije žene. Terete se da su tijekom ove godine nedozvoljeno trgovali rezanim duhanom bez markica Ministarstva financija.

Jedan od osumnjičenika, 45-godišnjak, pod dug je za kupljeni duhan 29-godišnjaku dao vojničku pušku. Mladić je i jedini od njih bio uhićen i na kratko pritvoren. Izvršenim pretragama kuća i drugih prostora kod osumnjičenika policija je pronašla 214,5 kilograma rezanog duhana, 153,3 kilograma duhana u listu, tri rezalice duhana, vaga, vrećice, vojnička puška i 19 komada puščanog streljiva.
Protiv svih sedmero osoba podnesene su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Varaždin: policija zaplijenila pola tone rezanog duhana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.