odgovorili

SDP na Twitteru nakon Karamarkove izjave: 'Dobrodošli u pakao'

Foto: Twitter
SDP
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Zoran Milanović i Tomislav Karamarko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Tomislav Karamarko
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Tomislav Karamarko
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Zoran Milanović i Tomislav Karamarko
19.05.2016.
u 13:27
Nakon izjave Tomislava Karamarka SDP je reagirao na svom Twitter profilu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko danas uoči sjednice Predsjedništva stranke rekao kako je oporba najavila pakao na SDP-ovom Twiteru objavljena je fotografija iz sjedišta stranke s porukom na engleskom: Welcome to Hell (dobrodošli u pakao).

Podsjetimo, odgovarajući na pitanje o podjeli HDZ-a Karamarko je rekao da podijeljena stranka ne pobjeđuje. -  Pobjeđivali smo stranke koje su imale prekrasne rejtinge i Milanovića i njegovu bulumentu, koja je upropastila državu. Gdje su sada? Gledajte čime se bave. Obećali su pakao. Četiri godine smo imali pakao s njima i jedino što mogu raditi jest proizvoditi ovaj pakao, koji proizvode, a vjernici će reći – i završit će u paklu - rekao je Karamarko.

Milanović je, podsjetimo, u prosincu prošle godine u intervjuu za RTL Danas rekao da će HDZ pokušati eutanazirati Hrvatsku i 'od svih nas napraviti mlohavce'.  - Neće uspjeti. We'll give them hell. Neće to tako ići. Te pokušaje da svi sada šutimo i da se držimo za rukice i držimo besramne govore u kojima se pravimo da se u ove četiri godine nije događalo ništa, da nije bilo zastrašivanja, huškanja, to tako neće proći - bio je rekao Milanović.

>> Oporba je obećala pakao, a vjernici će reći – završit će u paklu

>> 'Ej, mi smo se suprotstavili bankama. Očekujete to od ove vlade? Nema šanse'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar Idler 3
Idler 3
14:01 19.05.2016.

Kladil se bi kak im je Mare Ingležica ovaj put koristila rječnik >;-))

KO
Korisniche
14:25 19.05.2016.

jel slogan osmislila ona yu pametnica Danica Juričić Spasojević???

DU
Deleted user
15:28 19.05.2016.

Sramotna debilna partija