POZIV NA PERFORMANS

SDP-ov trojac zaboravio da je osoba bila uhićena jer je zviždala Milanoviću

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
SDP-ov trojac zaboravio da je osoba bila uhićena jer je zviždala Milanoviću
12.06.2017.
u 08:35
Performans je reakcija na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je u nedjelju popodne osudio na pet dana zatvora sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog vrijeđanja Janice Kostelić.
Pogledaj originalni članak

Trojica SDP-ovih saborskih zastupnika- Bojan Glavašević, Peđa Grbin i Arsen Bauk pozvali su građane da danas od 15 do 15,30 sati dođu ispred Kožarićevog sunca u Bogovićevu ulicu i da ih slobodno vrijeđaju.

Performans je reakcija na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je u nedjelju popodne osudio na pet dana zatvora sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog vrijeđanja hrvatske sportske legende i državne tajnice za sport Janice Kostelić i narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split – Supetar i u supetarskoj luci.

– Građani nam u prolazu mogu reći što god žele, bit ćemo zahvalni na iskrenosti. Nećemo se uvrijediti! – napisao je Bojan Glavašević na Twitteru, uz poruku da nitko neće završiti u zatvoru.

Međutim, trojac je očito zaboravio da je za vrijeme dok je na vlasti bio upravo SDP bilo pritvaranja i zbog zvižduka. Naime, policija u Kninu privela je u kolovozu 2013. godine jednu osobu zbog zviždanja tadašnjem premijeru Zoranu Milanoviću za vrijeme njegova govora u povodu obilježavanja „Oluje“.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

GO
goran2hr
08:56 12.06.2017.

Pa nije li gosp. Francišković zbog vrijeđanja SDP-ovca, završio u pritvoru i na psihijatriji?

AN
anticenzura
08:52 12.06.2017.

Naravno da se u svakoj normalnoj zemlji huligani privedu i odgovaraju za narusavanje javnoga reda i mira. Sto SDP-evci zagovaraju anarhiju u zemlji? Nema vec dovoljno divljastvine, beznadja i bezakonja, oce jos?

DU
Deleted user
08:55 12.06.2017.

ne u zatvor već u Vrapče na promatranje drugovi šalju one koji ih vrijeđaju