kakav pothvat

Saznao da ga djevojka vara pa joj pripremio osvetu epskih razmjera

Foto: Youtube Screenshot
30.11.2015.
u 09:05
Korisnik YouTube-a pod imenom beanyneilpudsey saznao je da ga djevojka vara te se odlučio osvetiti na prilično okrutan način
Pogledaj originalni članak

Saznati da vas partner ili partnerica vara malo koga će ostaviti ravnodušnim, no rijetki su oni koji će se poput ovog korisnika YouTube-a pomno isplanirati osvetu i još sve snimiti i objaviti.

Korisnik YouTube-a pod imenom beanyneilpudsey saznao je da ga djevojka vara te se odlučio osvetiti na prilično okrutan način. U videu koji traje čak 16 minuta otkrio je sve detalje prevare, a cijela je stvar kulminirala lažnom prosidbom.

Reakciju djevojke pogledajte u videu.

>> Nepoznati muškarac se usred noći šuljao po sobi dok je vlasnik mirno spavao

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BJ
Bjelovar112
11:51 30.11.2015.

tip je skroz ne maštovit cura izgleda ok ako je već sve to smislio trebao ju je oproštajno kresnut a ovak može samo sebe a pokazao je da ima i sa čim .

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:45 03.12.2015.

to je vama okrutan nacin????