Izgaranje instalacija

Sarajevo: Požar u sjedištu BH Telecoma, dvoje ozlijeđenih

'NOVOOTVORENI TELECOM SHOP BH TELECOMA U SREDISTU SANSKOGA MOSTA.'
Foto: Fedja Krvavac
'bh telecom 1'
25.05.2016.
u 21:00
U gašenju su sudjelovala dva vatrogasna vozila a požar je brzo lokaliziran no iz preventivnih je razloga privremeno prekinuto napajanje električnom energijom dijela telekomunikacijskih uređaja pa je došlo i do poteškoća u telefonskom, mobilnom i internetskom prometu
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe u srijedu su lakše ozlijeđene a telefonski, mobilni i internetski promet u mreži najvećeg telekom operatera u Bosni i Hercegovini BH Telecoma bio je privremeno prekinut kada je u zgradi u Sarajevu u kojoj je smješteno tehničko središte te tvrke došlo do požara.

Vatra je u sjedištu BH Telecoma izbila u popodnevnim satima pri čemu je nastao gusti dim zbog izgaranja instalacija.

U gašenju su sudjelovala dva vatrogasna vozila a požar je brzo lokaliziran no iz preventivnih je razloga privremeno prekinuto napajanje električnom energijom dijela telekomunikacijskih uređaja pa je došlo i do poteškoća u telefonskom, mobilnom i internetskom prometu.

Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu Muamera Šehić potvrdila je kako su tamo primili dva pacijenta koja su, po svemu sudeći, otrovana dimom. Pružena im je prva pomoć a nakon toga su pušteni na kućno liječenje.

Uzroci požara se ispituju no pretpostavka je kako je vatru prouzročio kvar na jednom od strujnih kabela.

>> Ili će Europa vratiti građane u prvi plan ili će uskoro nestati u socijalnim nemirima

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.