uspjela akcija

Sakupljen novac za Maru: 'Hvala od svega srca i uskoro se vidimo'

Foto: Facebook
mara roša
Foto: Facebook
mara roša
Foto: Facebook
mara roša
21.08.2013.
u 16:42
Prikupljeno je 458.000 kuna za Maru Rošu, koju zbog zloćudnog tumora na mozgu u petak očekuje hitna operacija u Švicarskoj
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je još jednom pokazala kako ima veliko srce prikupivši 458.000 kuna za Maru Rošu, djevojku iz Šibenika, koja je zbog zloćudnog tumora na mozgu otišla na hitnu operaciju u Švicarsku.

- Neizmjerno vam hvala svima na podršci, dobrim željama i svemu sto ste napravili za mene. Bez vas sve ovo bi bilo mnogo teže i gotovo nemoguće. Još jednom hvala od svega srca i uskoro se vidimo - napisala je Mara Roša u Facebook grupi BubaMARA ( Mara Roša) u kojoj su se okupili građani kako bi sakupili novac za njeno liječenje.

Mari je prije mjesec dana dijagnosticiran anaplastični astrocitom gradusa tri, a nakon što domaći liječnici nisu preporučili operaciju, s objašnjenjem da bi moglo doći do komplikacija, Marina obitelj u inozemstvu je pronašla liječnika koji je spreman napraviti operaciju.

Riječ je o liječniku iz Slovenije koji pojašnjava da može ukloniti 92 posto tumora, a ostatak bi se skinuo kemoterapijom. Riječ je o iznimno skupoj operaciji, od 60.000 eura, oko 460.000 kuna, koja je zakazana za petak u Švicarskoj, kamo je Kata otputovala u ponedjeljak.

Sakupljeni novac do suza je dirnuo i njenu sestru Katu Rošu, koja je objavila fotografiju potvrde o uplaćenom novcu.

- Pokušavam napisati, ali ne mogu od suza. 426,915.00 kuna, 5000 norveških kruna, 983 eura - napisala je Kata Roša.

>>Mora na hitnu operaciju mozga, a nedostaje još 100.000 kuna!

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.