četvorica na jednog

Šaka u oko za hrvatskog vojnika pred splitskim noćnim klubom

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Šaka u oko za hrvatskog vojnika pred splitskim noćnim klubom
05.04.2010.
u 13:59
Deni je prevezen u splitsku bolnicu gdje su mu liječnici dijagnosticirali ranu i hematom na lijevom oku. Dodatne pretrage utvrdile su eroziju rožnice oka.
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Djelatnika Hrvatske vojske,  Denija K. (26) pretukla su četvorica napadača u nedjelju navečer u baru Vanilla u Splitu, prenosi 24 sata.

Jedan od napadača udario je vojnika šakom u oko, a u pomoć bratu priskočila je Dina. Nju su nasilnici odgurnuli pa bacili na pod.

Deni je prevezen u splitsku bolnicu gdje su mu liječnici dijagnosticirali ranu i hematom na lijevom oku. Kako mu se stanje kasnije pogoršalo, obavljene su i dodatne pretrage koje su utvrdile eroziju rožnice oka.

Očevid su obavile i policija i vojna policija, a Deniju je te večeri izmjereno 1,76 promila alkohola u krvi.

Policija obavlja obavijesne razgovore kako bi uhitila počinitelje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MM
Mladen Miletić
08:24 06.04.2010.

Da nije to bilo kulturna hrvatska vojska u borbi protiv narodnih klubova ? Da nisu oni koji nevjeruju Hrvcatskom zakonu i njenim narodnjačkim novinama koji dozvoljavaju da se svira i ne samo Hrvatska muzika i tamburice , nego i muzika iz Bosne ponosne...

Avatar cesare
cesare
18:19 05.04.2010.

nema veze ako je vojnik malo popio to nije razlog da ga se osakati

Avatar DucMan
DucMan
20:25 05.04.2010.

Ovo mi stvarno već ide na živce... Zar više nitko nema muda potući se jedan na jedan? Uvijek se udruži nekoliko pickica i napadnu nekoga. A što je najbolje poslije toga oni misle da su ONI neke face, frajeri, štemeri, razbijači što li sve ne. A samo su jebene, uplašene pickice, ništa drugo. Šupci koji sami ne smiju na cestu ni usred bijela dana.