Istraga

Zastupnika Josipa Đakića opljačkali dok je bio na godišnjem

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u središnjici stranke
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: na Mirogoju održana komemoracija za bleiburške žrtve
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Nastavak 14. sjednice Hrvatskog sabora
19.08.2020.
u 18:41
Policija provodi kriminalističko istraživanje pa ne bih želio u ovom trenutku davati izjave, kratko je rekao Đakić
Pogledaj originalni članak

Stan saborskog zastupnika i šefa Hvidre Josipa Đakića u Virovitici postao je meta lopovima dok je on bio na godišnjem odmoru. Lopovi su mi ukrali novac i druge vrijeme predmete, a ukupna materijalna šteta iznosi više od 25 tisuća kuna. 

Josip Đakić nije htio komentirati činjenicu da se našao na meti kradljivaca. “Policija provodi kriminalističko istraživanje pa ne bih želio u ovom trenutku davati izjave”, kratko je rekao za Telegram

Policijska uprava virovitičko-podravska potvrdila je da je između 31. srpnja i 8. kolovoza nepoznati počinitelj provalio u Đakićev dom u koji je provaljeno neutvrđenim alatom.

Telegram je od izvora bliskih slučaju doznao kako je Đakić, da bi ušao u stan po povratku s godišnjeg odmora, morao angažirati bravare. No, ni saborski zastupnik ni policija o tom detalju nisu željeli govoriti.

Ova provala nova je nevolja u obitelji Đakić nakon što su sinovi saborskog zastupnika imali problema zbog nasilničkog ponašanja, poticanja na mržnju i kršenja prometnih propisa. Također, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je u svibnju 2019. protiv Đakića postupak koji je rezultirao kaznom od 12 tisuća kuna, zbog toga što je utvrđeno da postoji nesrazmjer između imovine navedene u njegovoj kartici i one koju doista posjeduje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

PO
Polarus
19:12 19.08.2020.

U Virovitici Robin Hood...

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
19:52 19.08.2020.

Ima neke poetske pravde kad lopov opljačka lopova

KA
karlodrago
20:04 19.08.2020.

Neka Đakić najprije pita svoga dobrog sina gdje je bio u to vrijeme.