zlatko komadina:

'Sabo je za Vukovar učinio više nego međunarodno i hrvatsko sudstvo zajedno'

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
'Sabo je za Vukovar učinio više nego međunarodno i hrvatsko sudstvo zajedno'
22.03.2014.
u 14:48
Zlatko Komadina smatra da bi Željko Sabo trebao ostati član SDP-a
Pogledaj originalni članak

Zlatko Komadina komentirao je danas slučaj Željka Sabe koji je zatražio nagodbu s USKOK-om. Komadinu smo pitali treba li Sabo ostati član SDP-a na što je on odgovorio potvrdno.

- Apsolutno, Sabo je za Vukovar učinio više nego sve međunarodno i hrvatsko sudstvo zajedno. Sabo je nevin kao i svaki građanin dok se ne dokaže suprotno- rekao je Komadina koji  tvrdi da ne zna ništa o navodnoj nagodbi koju Sabo nudi tužiteljima i da ne može odgovarati na hipotetska pitanja. 

Pitali smo ga što je s moralnom dimenzijom cijelog slučaja jer je Milanović postavio visoku letvicu odgovornosti kako je to sam rekao, a demonstrirao izbacivanjem Holy iz Vlade.

- Ima malih i visokih ljudi. Netko može proći ispod letvice, a netko ju preskoči - rekao je Komadina.

>> Sabo sve priznaje, želi uvjetnu kaznu kako bi ostao gradonačelnik

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

DU
Deleted user
15:07 22.03.2014.

da je taj isti sabo hdz-ovac i da je kojim slučajem učinio isto.... komadina bi ga faširo na najsitnijem zubu, u cro partijaša ni pameti ni poštenja - samo šaka jada

JU
jupimi
15:02 22.03.2014.

Dobar, zato sto je uveja 10000 srba da ni glasali za tebe druze komadina,sabo triba ic na dozivotnu robiju.

KA
karlovcankica
15:17 22.03.2014.

aha..najvise je pokral..sve u zatvor!