dan sv. mihovila

Sa 80 posto razriješenih kaznenih djela virovitički policajci u vrhu

Foto: Dragutin Šantoši
Sa 80 posto razriješenih kaznenih djela virovitički policajci u vrhu
23.09.2010.
u 22:23
U proteklih 8 mjeseci naši su policajci ostvarili vrlo dobre rezultate, izjavio je načelnik Ivica Tolušić.
Pogledaj originalni članak

VIROVITICA – Na svečanoj proširenoj sjednici PU Virovitičko-podravske, održanoj povodom Dana blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije istaknuto je da je u Domovinskom ratu na ovom području poginulo 20 policajaca, a 35 ih je ranjeno.

 - U proteklih 8 mjeseci naši su policajci ostvarili vrlo dobre rezultate, pa su svojim stručnim i predanim radom razriješili više od 80 posto kaznenih djela što ovu PU svrstava u vrh najuspješnijih policijskih uprava u Hrvatskoj. Pojačali smo aktivnosti na rješavanju kaznenih djela iz gospodarskog kriminala, stanje u prometu je zadovoljavajuće, a u cilju suzbijanja nasilja u obitelji 338 počinitelj prijavili smo sudovima, izjavio je načelnik Ivica Tolušić zahvaljujući se građanima i lokalnoj samoupravi na pruženoj pomoći, a svojim policajcima na uloženom trudu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CE
centurion
21:21 24.09.2010.

Svakako da je razriješenost 80%,, kad gospodarski kriminalitet tu nije uračunat, osim nekoliko sitnih riba... Uzevši relanost gospodarskog kriminalteta u obzir razriješenost kaznenih djela bi bila 10-15%....Ali zasad se velike face do nosa u govnima kriminala u Virovitičkoj županiji ne diraju,,,, ali će i to vrijeme proći pa će i \" zaslužni\" u Remetinac doći......