policijska jurnjava

Sa 2,07 promila pokušao pobjeći policiji, no ubrzo se predomislio

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Sa 2,07 promila pokušao pobjeći policiji, no ubrzo se predomislio
18.01.2013.
u 16:42
Alkoholizirani vozač uhićen je i doveden u policijsku postaju, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog
Pogledaj originalni članak

Sinoć se u Gradini nedaleko od Virovitice odvijala prava policijska jurnjava kojom su policijski službenici pokušavali zaustaviti automobil koji se oglušio na njihov znak za zaustavljanje.

Oko 21 sat policijski su službenici iz Virovitice uz pomoć tablice pokušali zaustaviti 53-godišnjeg vozača koji je upravljao Opel Corsom, no neovisno o zapovijedi koju su policajci uputili vozaču, on se oglušio i nastavio voziti. Policajci su krenuli u potjeru za vozačem koji se nakon nekoliko kilometara ipak odlučio zaustaviti. Nakon što je alkotestiran, nesavjesnom vozaču izmjereno je 2,07 promila.

Uhićen je i doveden u policijsku postaju, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog.

>> Mladić tijekom potjere pokušao autom izgurati policiju s ceste

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
22:29 20.01.2013.

da nisu "bombaša" B.B. lovili?