akcija uklanjanja

Ruše se bespravni objekti u Šibensko-kninskoj županiji

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
rušenje, šibensko-kninska županija (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
rušenje, šibensko-kninska županija (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
rušenje, šibensko-kninska županija (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
rušenje, šibensko-kninska županija (1)
03.10.2012.
u 14:14
Danas su na red došli objekti koji su građeni nakon 21. lipnja 2011. u Šibensko-kninskoj županiji
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja nastavilo je akciju uklanjanja bespravno sagrađenih objekata, priopćeno je iz nadležnog ministarstva. Danas su na red došli objekti koji su građeni nakon 21. lipnja 2011. u Šibensko-kninskoj županiji.

Kako je priopćeno iz ministarstva, građevinska inspekcija uputila je pozive investitorima koji su bespravno gradili da uklone svoje objekte, a onima koji to nisu učinili danas će objekte rušiti ugovorni izvođač ministarstva. Investitori su uklonili građevine u Kanici pokraj Rogoznice, u Betini, Jezerima i Tisnom na Murteru, na Martinskoj nedaleko od Šibenika te u Srimi nedaleko od Vodica, a ugovorni izvođač ministarstva ruši objekte u Ražnju, Srimi i Tisnom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BI
Biograd
15:47 03.10.2012.

Taj ministar nema pojma ili volje rjesavati stvarne probleme legalizacije. Moj prijatelj zivi i radi 9 godina u Vodicama i za komunalni doprinos po m3 treba platiti 20 puta vise nego njegov susjed koji tu zivi 10 godina i uz to ima veci objekat. Komunalni doprinos je za prvih 600 m3 u Zadru 3 puta jeftiniji nego u Splitu, Zagrebu, Trogiru, Sisku, Osjeku, Puli, Rijeci itd, i zato nitko ne treba u ovim mjestima nista legalizirati dok i njihov grad ne spusti cijene komunalnog doprinosa.