LIJEČILI IH OD KORONE

Rođena ih majka ne bi prepoznala: Probudili se iz kome s tamnijom kožom

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
21.04.2020.
u 14:18
Smatra se kako je uzrok tome hormonalna neravnoteža s obzirom na to da je virus značajno oštetio njihovu jetru, javljaju kineski državni mediji.
Pogledaj originalni članak

Koža dvojice kineskih doktora pozitivnih na COVID-19 nakon liječenja promijenila je boju i potamnila. Naime, doktori Yi Fan i Hu Weifeng zarazili su se koronavirusom u siječnju u bolnici u Wuhanu gdje su radili. 

S obzirom na tešku kliničku sliku i kako bi se spasili njihovi životi, bili su na intenzivnoj njezi podvrgnuti liječenju. Njihovi životi su spašeni, no njihova koža je potamnila. 

Smatra se kako je uzrok tome hormonalna neravnoteža s obzirom na to da je virus značajno oštetio njihovu jetru, javljaju kineski državni mediji. 

Doktor Li Shusheng koji je liječio dvojicu doktora izjavio je da su na samom početku liječenja obojica doktora dobila lijek, a jedna od nuspojava je i tamnija koža. Očekuje se kako će koža vratiti se u svoju normalnu boju kad njihova jetra počne normalno funkcionirati, prenosi Metro. 

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
MarasG
16:12 21.04.2020.

U ovom momentu u svijetu je do sada inficirano preko 2500000 ljudi i ova dva slucaja su jedinstveni u svijetu.Cudno da se desilo bas u Kini...