Valls Noyes odlazi

Trump nominirao magnata za novog veleposlanika u RH

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Trump nominirao magnata za novog veleposlanika u RH
02.09.2017.
u 15:52
Trump također namjerava nominirati Richarda Grenella za veleposlanika u Njemačkoj
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump nominirao je Roberta Kohorsta za novog veleposlanika SAD-a u Hrvatskoj, piše Politico.

Nekretninski magnat u slučaju potvrde tako će zamijeniti sadašnju veleposlanicu Julietu Valls Noyes.

Trump po pisanju Politica također namjerava nominirati Richarda Grenella za veleposlanika u Njemačkoj. Potvrdi li ga Senat, Grenell, bivši glasnogovornik američke misije pri UN-u, postao bi prvi otvoreno gay dužnosnik postavljen u Trumpovoj vlasti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

DR
drugPlenky
15:59 02.09.2017.

Bilo je i vrijeme da ova ljevičarka ode iz Hrvatske, bravo za Trumpa

OX
oxymoron
16:02 02.09.2017.

Konacno! Tako se to radi!

Avatar dotur vice
dotur vice
16:00 02.09.2017.

Zanimljivo! Baš me zanima jeli ostaje Metka Jelenc !? Ili će pupy tražiti novu "gusku" za mazanje vrata sa pet hiljada ustaških kunića!? Napeto iščekujem sledeće leto i "Bilten br. 11" SNV-a.