TJEDNI PREGLED

Sve najveće svjetske TV kuće javljaju o zanimljivom fenomenu u Hrvatskoj

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Prosvjed u Zagrebu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Josip Đakić
Foto: YVES HERMAN/REUTERS/PIXSELL
Dubravka Šuica
05.10.2019.
u 10:28
Plenki je našao rješenje, ali polovično. Naredio je da se napravi registar neoženjenih pomorskih kapetana i da ih se poženi za neudane profesorice.
Pogledaj originalni članak

SUBOTA, 28.9.

Reporteri s terena javljaju da je ofenziva HVIDR-e pri kraju. Pupi je u potpunom okruženju i spreman je na predaju! Iz Varivoda poručuje da svakome treba suditi, ali njemu na prvom mjestu. Oduševljen je što su ga novinari, s pitanjem o predaji zatekli baš u Varivodama u kojima se je Nepoznati Počinitelj, samo 50 dana iza Oluje, pobio 9 staraca. Tko zna, možda su i oni nešto krivo rekli.

NEDJELJA, 29.9.

Očekivano, Dubravka Šuica, razotkrila je laži jugomasona i komunjara iz GONG-a, koji su se usuditi upitati je za porijeklo imovine. Budalaštine da posjeduje nekoliko skromnih stambenih jedinica u Dubrovniku, Cavtatu, Zagrebu, na Blidinju i na Pelješcu, proglasila je fake newsom! Profesorski precizno, zamolila ih je da društvene platforme više ne koriste za “destabilizaciju naših demokracija”.

PONEDJELJAK, 30.9.

O, kako se sada kaju u GONG-u što su prozvali našu Dube!. Opet nam se Dube javila i sada je sve jasno. Najveći dio imovine je vlasništvo njenog supruga. Suprug je u mirovini, ali nekada je plovio svjetskim morima i cijelu plaću stavljao sa strane. Hranio se na brodu i nije trošio ništa. Dube i djeca u Dubrovniku, živjeli su na kruhu i vodi i kamen, po kamen, napravilo se nešto kuća.

UTORAK, 1.10.

Sve najveće svjetske televizijske kuće izvještavaju o zanimljivom fenomenu u Hrvatskoj. Prosvjetari najavljuju štrajk tražeći više love, izgleda da su ljubomorni na kolegicu Dube iz Dubrovnika i njenu imovinu. Plenki je našao rješenje, ali polovično. Naredio je da se napravi registar neoženjenih pomorskih kapetana i da ih se poženi za neudane profesorice. Što će biti s ostalima, još se ne zna.

SRIJEDA, 2.10.

Iako se kampanje za predsjedničke izbore tek zakuhavaju, zapravo je sve gotovo. Narod je čekao i dočekao. Narodna princeza Kolinda, s blagim smiješkom Mona Lise u pauzama svog obraćanja radničkoj klasi, radnim ljudima i građanima, narodima i narodnostima jedine nam i vječne Hrvatske, objavila je kandidaturu za još jedan mandat. Kaže da će Hrvatska biti po mjeri čovjeka! Čovječe, to će biti super!

ČETVRTAK, 3.10.

Jedan od najuzbudljivijih Start upova u Hrvatskoj, popularna HVIDR-a, ostaje biti svjetionikom hrvatskog gospodarstva i jamac naše stabilnosti. Manji broj dioničara, pokušao je smijeniti našega Jopu s čela predsjednika uprave, ali ništa od toga! Razum je na kraju pobijedio. Tvrtka posluje uredno, papiri su čisti, a oni koji baš i nisu, dobro su čuvani na dnu zadnje ladice u DORH-u. Kako se ono kaže, idemo dalje!

PETAK, 4.10.

Stižu čudne vijesti s ratišta. Jopin doglavnik u HVIDR-i, Josip Periša, poziva potpuno okruženog Pupija u svoj stožer na razgovor o temama koje su “važne i njemu i braniteljima”. Pupi se oduševio i poručio da jedva čeka. Periša poručuje da kaznenu prijavu ne povlači, tako da izgleda da Pupi neće biti aboliran. Čeka se odluka DORH-a. Da nije netko tamo zabunom i prijavu protiv Pupija stavio u neki tamni kutak?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
11:42 05.10.2019.

Ajme, koji los humor umotan u celofan cinizma. Mozda je i dr. Sreter previse govorio. ..

DH
dalibor.hren
11:23 05.10.2019.

Mi učitelji bismo trebali prijeći u političare i bez imalo rada i odgovornosti mjesečno ubirati više tisuća eura.

US
USA
11:10 05.10.2019.

Mislim da je novinar u krivim novinama. Pa covjece sa ovakvim jednostranim, nehumoristicnim, leftardskim tekstovima ti si idealan materijal za glavnu kolumnu u jutarnjem. Ovo je u rangu Tomica, Pavicica, Jergovica ali ako budes bio cvrst i uporan uskoro ti ne gine posao medju njima.