Pod pritiskom?

Riječka pročelnica Vera Begić Blečić podnijela ostavku

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Riječka pročelnica Vera Begić Blečić podnijela ostavku
24.09.2018.
u 16:09
"Da, točno je da je pročelnica Vera Begić Blečić zatražila sporazumni raskid radnog odnosa. Očekujem da će kompletna procedura biti gotova za mjesec dana", rekao je Obersnel
Pogledaj originalni članak

Vera Begić Blečić je nakon izlaska iz pritvora podnijela ostavku na mjesto pročelnice Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke.

Novi list javlja kako je informaciju potvrdio gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel

"Da, točno je da je pročelnica Vera Begić Blečić zatražila sporazumni raskid radnog odnosa. Očekujem da će kompletna procedura biti gotova za mjesec dana", rekao je Obersnel.

Podsjetimo, Vera Begić Blečić vozila je pod utjecajem alkohola (1,81 promila) i krivim smjerom na Istarskom ipsilonu gdje je usmrtila Igora Soldatića iz Umaga koji se sa suprugom i djetetom vraćao s izleta. Njih dvoje prošlo je s lakšim ozljedama. 

Prije desetak dana puštena je iz pritvora noseći majicu "Iznad svih", a danas smo već pisali kako bi se mogla vratiti u pritvor jer je tužiteljstvo najavilo žalbu na tu odluku. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

KO
komunikolog
16:45 24.09.2018.

Pojavu osuditi, druga (ricu) spasiti! Baš ne interesira gdje će ovakva stručnjakinja nastaviti karijeru? Irci i Njemci jedva čekaju da dođe!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:22 24.09.2018.

A sto je sa Stazicem koji je pozvao svoje ljevicare na gazenje Hrvata?

ST
stefj
18:22 24.09.2018.

Eto, državni ili javni službenik ne može dobiti otkaz niti kada nekog ubije, mora otići sporazumno...