bizarni okršaj

Riba ribi grize rep: Ulovili morskog psa koji je progutao morskog psa

Foto: Reuters/ PIXSELL
Riba ribi grize rep: Ulovili morskog psa koji je progutao morskog psa
20.08.2013.
u 18:09
Ne događa se toliko često da je velika riba morski pas, odnosno u ovom slučaju kostelj, kojeg je progutao mnogo veći morski pas tigar
Pogledaj originalni članak

Svi znaju priču. Velika riba jede manju ribu, a velika riba je pojedena od još veće.  No, ne događa se toliko često da je velika riba morski pas, odnosno u ovom slučaju kostelj, kojeg je progutao mnogo veći morski pas tigar (Carcharias taurus), jedan od najopasnijih predatora u oceanu.

Bizarni okršaj uhvatili su fotoaparatom oceanografi Sveučilišta u Delawareu, koji su ovaj mjesec u zaljevu Delawarea pokušali uhvatiti čipiranog morskog psa tigra. Kao mamac znanstvenici su upotrijebili haringu, uobičajenu ribu za takve stvari, no umjesto morskog psa tigra, kostelj je bio brži. Ipak nije računao da će i sam biti pojeden.

>>Kako je morski pas završio u vlaku podzemne željeznice?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.