Fora ili ne?

Repaju 'hej-ho': Njemački policajci videom regrutiraju mlade

Foto: Večernji list
Repaju 'hej-ho': Njemački policajci videom regrutiraju mlade
24.10.2013.
u 08:33
Policija je producirala glazbeni videospot i postavila ga na internet. Ima pozitivnih komentara, ali i puno negativnih mišljenja.
Pogledaj originalni članak

Njemačka policija ima problema s podmlatkom. Premalo je djevojaka i mladića koji se žele baviti tim teškim i opasnim poslom. Zato je policija u Sjevernom Porajnju i Vestfaliji pokrenula neobičnu reklamnu kampanju.

Policija je producirala glazbeni videospot i postavila ga na internet. Ima pozitivnih komentara, ali i puno negativnih mišljenja. Policajcima je cijela stvar uglavnom neugodna. Reperi u filmu nisu pravi policajci nego glumci. Broj prijava za posao u policiji u svakom je slučaju naglo porastao. Već se javilo 7500 osoba.

>>Šef istom mjerom vratio djevojci koja je otkaz dala plešući

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.