Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
videosnimkom

Šef istom mjerom vratio djevojci koja je otkaz dala plešući

ples
Screenshot YouTube
02.10.2013.
u 15:45

Marini želimo svu sreću, a ostalima poručujemo: Zapošljavamo nove kadrove, odgovorili su djevojci dojučerašnji šefovi i kolege

Nakon što je kratkom videosnimkom u kojoj je plešući uz taktove pjesme "Gone" Kanyea Westa šefu poručila da daje otkaz, urednica animiranih videopriloga Marina Schifrin (25) nije ni slutila kako će joj tvrtka u kojoj je do jučer bila zaposlena odgovoriti na jednako duhovit način.

– Sada je 4.30 sati i još uvijek sam na poslu. Zaposlena sam u izvrsnoj kompaniji koja se bavi produkcijom novih videa. U dvije godine rada žrtvovala sam vezu te sve svoje vrijeme trošila na posao. A mog šefa i dalje samo brine koliko će koji video dobiti klikova. Želim mu samo kazati... da dajem otkaz! Odlazim – poručila je Marina plešući, a njezin šef i ostali zaposlenici kompanije Next Media Animation zatim su svojom koreografijom ispričali drugu stranu priče.

Kazali su da se u njihovoj kompaniji jede na radnim stolovima jer u blizini ne postoji restoran. No, sve to nadoknađuju bazenom i saunom koje nude na korištenje zaposlenicima.

– Marini želimo svu sreću, a ostalima poručujemo: Zapošljavamo nove kadrove – rekli su te izrazili žaljenje što bivša zaposlenica nije u svoj rad ''unosila toliko kreativnosti koliko je unijela u snimku s porukom o otkazu''.

>>Evo kako dati otkaz i otići sa stilom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije