rasvjeta

Rasvjeta za malonogometno igralište u Vrbnu

Foto: Lj. Risek
Rasvjeta za malonogometno igralište u Vrbnu
14.11.2011.
u 12:34
Struju konačno dobiva i lovački dom u Ježovcu Donjem, kojim upravlja Lovačka udruga Vepar iz Vrbna, a uskoro javna rasvjeta stiže i u zaselak Gajski
Pogledaj originalni članak

Sve je spremno za postavljanje reflektorske rasvjete kod malonogometnog igrališta u Vrbnu u bednjanskoj općini. U općinskim komunalnim službama kažu da je Općina Bednja nabavila stupove i mini reflektore pa bi postavljanje stupova i montaža rasvjete trebali početi još ovoga tjedna. 

Također, u tijeku su i radovi na izvođenju električnog priključka na lovački dom u Donjem Ježovcu, kojim upravlja Lovačka udruga Vepar iz Vrbna. Radove, kojima će se omogućiti da dom napokon dobije struju, obavlja Elektra, a također ih financira Općina Bednja. O proračunskom trošku postavljene su i svjetiljke na stupove javne rasvjete od centra Vrbna i škole u pravcu Vranojelja, a dosta žarulja montirano je i na području Šinkovice Bednjanske. Iz općinskih službi poručuju da će uskoro postaviti i rasvjetu u zaselku Gajski.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.