Blokada se nastavlja

Radnici Trajektne luke Split: Josipović nam je dao podršku

Foto: Youtube Screenshot
josipović
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
supetar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
supetar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
supetar
27.10.2014.
u 13:50
Na putu za Brač, Josipovića su u gradskoj luci u Splitu zaustavili Toni Medvidović, direktor Trajektne luke i Duško Dadić, predsjednik Sindikata lučkih radnika koji već 13. dan štrajkaju
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u ponedjeljak je u Supetru na Braču istaknuo kako bi ovaj grad mogao biti primjer ostalima kako se rješavaju poteškoće i izlazi iz problema. Naime, nakon blokade računa, u posljednjih godinu i pol dana, kako se pohvalila gradonačelnica Ivana Marković uspjeli su vratiti 24 milijuna kuna obveza i riješiti se duga.

- Malo po malo, Supetar je tu priču doveo do kraja i otvara novu epohu s razvojnim projektima koji bi ovaj prelijepi kraj trebao učiniti još atraktivnijim – pohvalio ih je Josipović, a gradonačelnica Marković je istaknula potrebu boljeg razumijevanja i suradnje od lokalne do državne sredine što kako bi uspješnije realizirali ideje i projekte.

Na putu za Brač, Josipovića su u gradskoj luci u Splitu zaustavili Toni Medvidović, direktor Trajektne luke i Duško Dadić, predsjednik Sindikata lučkih radnika koji već 13. dan štrajkaju, a u nekoliko su navrata i blokirali polazak trajekata. Iz Sindikata lučkih radnika je priopćeno da su predsjednika izvijestili o "namjernim nezakonitostima" zbog kojih već 15 godina imaju problema i zatražili su njegovu podršku. Kažu kako im je dao punu potporu, zatražio popis ljudi koje smatraju odgovornima te najavio kako će o svemu obavijestiti resornog ministra Sinišu Hajdaš Dončića.

>> Policija iznijela direktora Trajektne luke Medvidovića i glasnogovornika Mazzocca

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
18:51 27.10.2014.

Ako vam je Joso dao podršku, onde ste na konju.

MU
Mućanin
14:56 27.10.2014.

Joj kome su se obratili za pomoć, ZAMP kriminalcu, o majka moja!

PO
podravec
14:36 27.10.2014.

Već mi je polako žao Josipovića. Potpuno je izgubljen.