Sanaderov punac

'Rade o glavi mome Ivi da bi sačuvali svoju guzicu!'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
sanader
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
sanader
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
sanader
09.12.2010.
u 19:35
Inače, navodno je don Vinko, upravo zbog prašine koja se iz dana u dan sve više dizala oko njegova brata, zatražio premještaj, ne samo iz Solina nego i iz države – u Crnu Goru.
Pogledaj originalni članak

– Ne želimo razgovarati. Molim vas da nas razumijete – rekla je časna sestra Danica, sestra bivšeg premijera Ive Sanadera, koja nam je otvorila vrata stana u Karamanovoj ulici u Splitu u kojemu živi njihova majka Ivanka.

Don Vinko Sanader, župnik u Solinu, isključio je mobitel pa ni od njega nismo dobili komentar jučerašnjih zbivanja.

Idemo u propast

Inače, navodno je don Vinko, upravo zbog prašine koja se iz dana u dan sve više dizala oko njegova brata, zatražio premještaj, ne samo iz Solina nego i iz države – u Crnu Goru.

Razgovorljiviji su bili Sanaderovi punac i punica, Ivo i Karmela Šarić, kojima smo kazali da je njihov zet napustio Hrvatsku, nakon što su portali objavili da je DORH od Sabora zatražio ukidanje imuniteta i privođenje bivšeg premijera.

– E, mi vam nemamo pojma o tome. Znamo da se neki dan vratio iz Amerike. Bolesni smo i puni problema. Ja se već sedam godina borim s bolešću, a i muž mi je srčani bolesnik. Bilo bi dobro da nas malo pustite na miru! – kazala je ljutito gospođa Karmela.

Međutim, njezin suprug Ivo, punac Ive Sanadera, odlučio je preuzeti telefonsku slušalicu i reći što misli.

– Moj je zet fantastičan radnik i čovjek koji stvara. On govori gotovo sve jezike, a progone ga političari koji ni hrvatski ne govore dobro. Ovo što se sada radi preko novina nikome ne može donijeti dobro. U njega sada svi upiru prstom, mediji političarima svesrdno pomažu i ljudi zaboravljaju da nemaju posla i žive loše. Javlja se zloba. Napišite, sve ovo što se događa naš hrvatski narod vodi u propast! – ogorčen je bio Šarić.

Doći će i oni na red...

– Za sve zlo koje se dogodilo okrivljuju njega, samo zato da bi sačuvali svoje fotelje i svoju guzicu zadržali. Doći će i oni na red, svi koji sada njemu rade o glavi da bi sebe sačuvali – zaključio je ljutito Ivo Šarić i dodao da bi najsretniji bio da ne pišemo ništa.

Roditelji Sanaderove supruge Mirjane, osim na aktualnu vlast, ljutiti su i na medije. Gospođa Karmela Šarić dodala je kako im smetaju tekstovi u kojima se opisuju kao sirotinja koja se obogatila posljednjih godina jer to nije istina.

– Ova kuća u kojoj živimo nije nikakva straćara. Sagradio ju je moj pokojni svekar još 1937. godine. U njoj su živjeli Ivo i Mirjana kada su se uzeli, tu se rodila i njihova starija kći Petra... – kazala je Karmela Šarić.

Ni ona ni njezin suprug ne vjeruju da je njihov zet učinio išta nezakonito ili nemoralno.

*Veliki specijal o bijegu Ive Sanadera na 30 stranica čitajte sutra u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

TI
TitoPartija
17:55 10.12.2010.

Sanader je upropastio vlastiotu obitelj. Njegovoj bahatosti i nezajažljivoj pohlepi nema granica.

OB
-obrisani-
20:40 09.12.2010.

ma samo dajte minuse ,istina je bolna stvar ,ne može se živjeti na tuđoj muci i još nešto šta je prošlo nezapaženo danas---poskupio je plin

JE
Jelci
19:42 09.12.2010.

Dragi moji, ne govori se dzaba- kako sijes tako ces i obrati.