'2020. je dobro počela'

Putnik snimio dramatičnu situaciju: U avionu sam i otpao nam je kotač...

Foto: Screenshot
Putnik snimio dramatičnu situaciju: U avionu sam i otpao nam je kotač...
07.01.2020.
u 11:21
U zrakoplovu je bilo 49 putnika, no piloti su ga uspjeli bez problema okrenuti i sletjeti natrag u zračnu luku
Pogledaj originalni članak

Putnički zrakoplov aviokompanije Air Canada Express izgubio je kotač nakon polijetanja iz zračne luke Montreal-Trudeau pa je prisilno morao sletjeti natrag u luku.

Riječ je o letu za grad Bagotville na sjeveru Kanade još u petak, a internetom sada kruži snimka koju je jedan od putnika snimio.

U zrakoplovu je bilo 49 putnika, no piloti su ga uspjeli bez problema okrenuti i sletjeti natrag u zračnu luku. Prilikom slijetanja nitko od putnika nije ozlijeđen.

– Trenutno sam u avionu koji je izgubio kotač. 2020. je odlično počela – napisao je putnik na Twitteru.

Glasnogovornik tvrtke Jazz Aviation koja je operator leta rekao je kako su njihovi piloti obučeni za reakcije u takvim situacijama te da je u tijeku inspekcija zrakoplova kada bi se utvrdilo zbog čega je došlo do kvara.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.