NAJSRETNIJI DAN?

Pustila svekrvu da organizira vjenčanje: Nije ni sanjala što će joj napraviti

Foto: Pixabay
Pustila svekrvu da organizira vjenčanje: Nije ni sanjala što će joj napraviti
21.06.2021.
u 09:08
Sredila je cvijeće koje nisam htjela, bukirala bend koji nismo voljeli pa čak je i meni u restoranu promijenila kako bi odgovarao njoj i njezinim prijateljima
Pogledaj originalni članak

Mladenki koja je htjela imati što manje briga uoči jednog od najsretnijih, ali i najstresnijih dana u životu dogodilo se baš suprotno. 

Ona je kao organizatoricu vjenčanja odredila muževu majku, odnosno svekrvu, a tada je sve započelo. Svekrva je, naime, htjela vjenčanje po svojem ukusu, a ne onako kako su ga mladenci zamišljali.

– Moja svekrva zahtijevala je da bude uključena u potpunosti, što je bilo u redu, zapravo odlično jer ja nisam bila zainteresirana za detalje - govori mladenka o svojoj svadbi koja se dogodila prije dvije godine.

– Odredila je cvijeće koje nisam htjela, bukirala bend koji nismo voljeli pa čak i promijenila meni u restoranu kako bi odgovarao njoj i njezinim prijateljima. Kako god, mi smo se htjeli vjenčati, detalji nisu bili toliko važni. Organizacija je bila njezin doprinos vjenčanju makar to značilo da ćemo sve morati raditi po njezinu nahođenju – prenosi njezine riječi Yahoo.

Uključenost je postala tolika da je muževa majka zabranila mladenkin izbor vjenčanice iako je par sve platio. Sve to događalo se prije same ceremonije vjenčanja, a tek kasnije shvatila je razmjere njezine umiješanosti.

Svekrva je, nevjerojatno, odlučila sama urediti slike s vjenčanja premda su joj kompjuterske sposobnosti vrlo skromne.

Ona je navodno dogovorila s fotografom da njoj pošalje slike kako bi ih mogla urediti kako želi. Prema mladenkinu objašnjenju, to je htjela napraviti jer ona (mladenka) ima ožiljke na rukama pa je svekrva mislila da će to privlačiti neželjenu pažnju.

– Njezino obrazloženje bilo je da se moje ruke ne bi trebale vidjeti prve pa kada smo vidjeli slike ona ih je oprezno odrezala.- 

Na kraju je rekla da svekrva nije mogla vjerovati njihovoj "nezahvalnosti" jer je samo htjela učiniti da dobro izgledaju.

– Nema veze, život je prekratak da se inatim, no nisam zaboravila kakve mi je osjećaje izazivala – rekla je mladenka na kraju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ON
Onako
12:23 21.06.2021.

Bravooo, netko je napisao samostalno svoj prvi novinarski uradak... Sad može početi pisati o stvarnim događajima.

EB
EBERT
12:09 21.06.2021.

Uh vrijeme kiselih krastavaca.

DU
Deleted user
11:56 21.06.2021.

a gđe su slike, dajte slike :)