ispadi

Pupovac vrijeđa Hrvate katolike, a Josipa Rimac zdrav razum

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Plenković i Pupovac
Foto: screenshot/youtube
Mate Miljić
17.02.2019.
u 10:40
Jedini mrzitelj u ovoj saborskoj priči bio je Milorad Pupovac i to je tako trebalo ostati umjesto da se s njime natječu u otrovnoj retorici.
Pogledaj originalni članak

Milorad Pupovac odrađuje posao za Plenkovića, a genijalci s desnice padaju u njihovu klopku.

Pupovčevi ispadi tu su da bi odvukli pozornost s očite krađe referenduma o Istanbulskoj konvenciji i izbornom sustavu, a njihove inicijatore prikazali zatucanim mrziteljima manjina i žena. Nakon prijevare, sad se vodi bitka za javno mnijenje, a Pupovčeva je uloga glumljenje žrtve i provociranje desnice. No desnica nikako da nauči lekciju. Jedini mrzitelj u ovoj saborskoj priči bio je Milorad Pupovac i to je tako trebalo ostati umjesto da se s njime natječu u otrovnoj retorici.

Dok je Pupovac vrijeđao Hrvate katolike, detronizirana kninska kraljica i nova gospodarica pečata u Ministarstvu uprave Josipa Rimac vrijeđala je zdrav razum. Ona je ustvrdila da uvid u nevažeće potpise mogu dobiti samo oni kojima građani čiji su potpisi proglašeni nevažećima daju privolu. Nije objasnila kako bi ljudi koji ne znaju da su im potpisi nevažeći trebali dati privolu drugim ljudima koji ne znaju od koga ju tražiti jer nemaju informaciju čiji su sve potpisi proglašeni nevažećima. Teatar apsurda!

Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 101

Avatar navijač
navijač
11:25 17.02.2019.

Neka se iznese u javnost koliko novaca izvuče srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj i razne nevladine udruge koje žive jako dobro na račun vrijeđanja svega što je Hrvatsko. Nikad nas neće ostaviti na miru iz tog razloga što bez otimačine i laži ne mogu preživjeti. Hrvatsku može izvući jedino i samo desnica , zato tako i pljuju po njoj ovi uhljebi. Što prije to shvatimo , to bolje za nas. Nešto mi govori da i ovo sa zrakoplovima nije bilo slučajno.

PA
PainKiller
10:54 17.02.2019.

Niti jednome od njih nije, niti će ikada biti stalo ni do čega osim do osobnih interesa.

PA
pax5
11:04 17.02.2019.

Desnica ne smije nasijedati na provokacije.Što se budu vise približavaju izbori to će više drvlje i kamenjem na desnicu(onu desno od hdz)Treba koristiti Božju mudrost i desna katolička struja pobjeđuje!!!