Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispadi
Povratak na članak

Pupovac vrijeđa Hrvate katolike, a Josipa Rimac zdrav razum

Jedini mrzitelj u ovoj saborskoj priči bio je Milorad Pupovac i to je tako trebalo ostati umjesto da se s njime natječu u otrovnoj retorici.

Komentari 101

Avatar navijač
navijač
11:25 17.02.2019.

Neka se iznese u javnost koliko novaca izvuče srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj i razne nevladine udruge koje žive jako dobro na račun vrijeđanja svega što je Hrvatsko. Nikad nas neće ostaviti na miru iz tog razloga što bez otimačine i laži ne mogu preživjeti. Hrvatsku može izvući jedino i samo desnica , zato tako i pljuju po njoj ovi uhljebi. Što prije to shvatimo , to bolje za nas. Nešto mi govori da i ovo sa zrakoplovima nije bilo slučajno.

VL
PA
PainKiller
10:54 17.02.2019.

Niti jednome od njih nije, niti će ikada biti stalo ni do čega osim do osobnih interesa.

VL
PA
pax5
11:04 17.02.2019.

Desnica ne smije nasijedati na provokacije.Što se budu vise približavaju izbori to će više drvlje i kamenjem na desnicu(onu desno od hdz)Treba koristiti Božju mudrost i desna katolička struja pobjeđuje!!!

VL
AV
Avaz
11:22 17.02.2019.

Ma kriminalc iz hdz na čelu s udbašima sve će napraviti da unište Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
11:36 17.02.2019.

Krađa, po običaju legalizirana. Dvoglava partija nam je otela državu. Pa dokle?

VL
GL
glamoč
12:01 17.02.2019.

pupovac je na vlasti sa adezejom

VL
DU
Deleted user
11:03 17.02.2019.

pupavac vriedja Hrvate po nalogu vodstva hdzeja ....i glumi partijskog sekretara ..misli da je ovo srh ... ...a rimac ima nesto jace sto je drzi u igri...itd

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
11:05 17.02.2019.

tako je Mate ......nek sad jugo antifasisti iz lijevog i desnog krila partije lupaju minuse .....

VL
KO
kompakt
11:47 17.02.2019.

A što očekivati od ove nenarodne trgovačke koalicije na vlasti. Imaju nakupca žetončića koji će budu i palmu dovesti u njihovu vladu.

VL
GE
generacija57
11:32 17.02.2019.

Ludi vođe još luđeg naroda.

VL
DU
Deleted user
11:43 17.02.2019.

Ovaj novinar , kolumnist i youtuber je dobar. Vrlo realan, zanima me do kad ce to ici? Hoce li izdrzati ili će i on sluziti, ako nadtavi vrlo ce brxo na hzz

VL
Avatar MENSA
MENSA
12:10 17.02.2019.

Iz našeg proračuna treba prestati s financiranjem SPC koju vodi Irinej, kojeg imate snimljenog na You Tube kako pijan i oznojen arlauče četničke pjesme. SPC je djelovala i djeluje u Hrvatskoj samo kao ekspozitura velikosrpskih hegemonističkih i agresivnih namjera premama svemu što je Hrvatska i što je ...hrvatsko. Na tom istom fonu djeluje i Pupovac i i njegova ekipa "profesionalnih Srba" i stvarno je potreban konsenzus svih ostalih političkih stranaka da sa takvim (s)tvorom u budućnosti ne ulazi ni u kakve koalicije i da nam onda u stvarnom životu takav (s)tvor postane odlučujući faktor stabilnosti svake hrvatske vlade. Franjo Tuđman je znao postići konsenzus svih Hrvata kada su u pitanju bili temeljni interesi Hrvatske i krajnje je vrijeme da i sadašnja politička "elita" postigne konsenzus oko nekih krucijalnih stvari, jer sve ostalo su samo predimenzionirana dječja "prepucavanja" i ništa drugo i ništa više od toga! Pun kufer mi je i "lijevih" i "desnih"! Želim ..."normalnu" uravnoteženu vlast koja će raditi u interesu svih građana, a ne "političku elitu" koja (re)producira sukobe, prijepore, mržnju, netrpeljivost, isključivost, povijesni revizionizam, vjersku i nacionalnu nesnošljivost, političku isključivost i slične kancerogene "vibracije" koje nam se onda svima obijaju o glavu i sprječavaju nas da se pomaknemo sa dna civiliziranog dijela Europe na koje smo pali i koje potvrđuju svi statistički podaci EU i sve relevantne sociološke i političke analize.

VL
DU
Deleted user
15:08 17.02.2019.

A kaj nama taj pupovac ima govoriti kakvi smo mi pa mi to i sami znamo !!!!

VL
Avatar Trica
Trica
11:34 17.02.2019.

Pupovca za predsjednika :))

VL
ZN
znamistinu
13:57 17.02.2019.

Nema veceg krivca za stanje u RH od El bahtija. Upravo je on dao moc Pupovcu da ovako govori. Zamsilite da se nki Hrvat tako obracao Srbima Plenkovic bi ga razrjesio duznosti , ta osoba bi izgubila posao itd. Zamislite koji je ovo nivo kada vooda cetnicke stranke u RH od koje isti prima placu pljuje po tim istim Hrvatima. Degutantno. A Plenkovic ne reagira. Pa koje dubre moras biti da to dozvolis?On je ne samo izdajni nego je i moralno apsolutno potonuo.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
12:38 17.02.2019.

U Hrvatskoj je na djelu demoNkracija... kradacija...

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
14:06 17.02.2019.

U Hrvatskoj primarno nisu problem levičari ni Milorad Pupovac, u Hrvatskoj su problem Andrej Plenković i HDZ, odnosno mlakonje koji bi prodali rođenu mater za vlast.

VL
VA
vadis1
14:18 17.02.2019.

Pupovac je potpuno u pravu. Ovi ustasofili nisu nikakvi krscani katolici. Oni su mrzitelji. S ustasijom Hrvatska ne moze daleko.

VL
SV
svakogdana
12:03 17.02.2019.

pa nek crkva i dalje daje novac hdz-u i s oltara blati i trača sve koji su protiv hdz-a. hdz je stranka škegre,valentića i ostalih mešetara koji u životu nisu na pošten način zaradili plaću, oni su poduzetnici tipa onogaa koji je otvorio mesnicu, i pitaju susjedi njegove roditelje kako mu ide posao majka kaže ,,dok je bilo naše stoke izvrsno,sad kad je nestalo posao mu je u krizi. škegro i ekipa nakon što su sve državno uzeli za kunu i preprodali strancima žele isto i sa privatniom a za to moraju potjerat vlasnike imovine i to uspješno čine putem hdz-a koji glasa za sve što oni predlože. ako nemaš veliku plaću a troškovi života su svakim danom sve veći što ćeš nego ići. kršćani u hdz-u ne mogu pomaknuti kišobran u kut ako to šeks i ekipa ne odobre.postavlja se onda pitanje što ljudi koji za sebe kažu kako su demokršćani rade u takvoj družini.

VL
VA
vadis1
15:10 17.02.2019.

Pupovac mene kao Hrvata katolika nije uvrijedio. On je samo prozvao mrzitelje svega sto nije kao oni. A to znaci fasisti, odnosno hrvatska inacica ustasluk. Ti jadni mrzitelji ne znaju da mrznja najprije unistava mrzitelja. Ustasija je pogubna za nasu Hrvatsku.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.