ŠKRLJEVO

Pucao u zrak da bi zastrašio prolaznike, a zalutala čahura ozlijedila 18-godišnjaka

Foto: Pixabay
Pucao u zrak da bi zastrašio prolaznike, a zalutala čahura ozlijedila 18-godišnjaka
16.02.2021.
u 13:23
"Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 57-godišnjak s namjerom zastrašivanja prolaznika pored pruge bez ovlaštenja pucao iz vatrenog oružja", navodi policija
Pogledaj originalni članak

Riječka policija završila je istragu nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se tereti za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

"Sumnjiči se da je 29. svibnja prošle godine  oko 23 sata na području Škrljeva pucao vatrenim oružjem u zrak čime je od jedne zalutale čahure lakše ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 57-godišnjak s namjerom zastrašivanja prolaznika pored pruge bez ovlaštenja pucao iz vatrenog oružja te time doveo u opasnost živote ljudi i imovine.

Nakon završenog istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 57-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
15:13 16.02.2021.

Zalutala cahura? kaj je cahura pala sa neba, a metak se otkotrljao iz vatrenog oruzja?

IV
Ivoovi
10:34 17.02.2021.

Nisam još čuo da je čahura nekog ozlijedila.

MX
Mister X
00:00 17.02.2021.

Riječka policija završila je istragu nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se tereti za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.Tako to izgleda kod policiskog posla od događaja buhe napišu u prijavi veličinu slona. PA i dokazuj pred sudom nevinost nekom generalu je trebalo i više od 7 godina u Hagu... Pucao u zrak zna se 1 metak policija završila je istragu satima danima godinama nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se tereti za""" kazneno djelo dovođenja u opasnost života i ""imovine opće opasnom radnjom""" isredstvom. kad puknete u zrak . Tako je i kada oljačkate kiosk i odnesete 5000 kuna naravno zna se optužnica je za 300.000 kuna i za još neka 3 neriješena slučaja od prije sa ukunom štetom od miljun kuna ....