podlegla ozljedama

Prva žrtva poplava: Preminula žena na koju je palo brdo

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
odron (1)
03.06.2010.
u 15:54
U utorak je dva sata bila zarobljena pod zemljom nakon što se zbog obilnih oborina na njezinu kuću u baranjskoj Batini srušilo brdo.
Pogledaj originalni članak

Marija Labrović (70) izgubila je bitku sa životom sinoć oko 22 sata u KBC Osijek gdje je smještena nakon što je dva sata bila zatočena pod zemljom kada se na njezinu kuću u Batini u utorak srušilo brdo.

Starica je u nesreći zadobila ozljede po cijelom tijelu, a došlo je do zatajenja bubrega.

Nekoliko sati prije smrti liječnici su obitelj obavijestili da mogu biti spremni na sve.

- U kritičnom je stanju, aparati dišu za nju. Ozljede su očito prevelike, liječnici su nam rekli da budemo spremni na sve - rekao nam je jučer Marijin sin Franjo Labrović.

Sloj zemlje i kamena, debeo možda jedan i širok 20-ak metara, samo je skliznuo u utorak oko 10 sati na kuću u Ulici sv. Ivana Nepomuka u kojoj M. Labrović živi sama. Kuća je doslovce nestala u trenu! U pomoć su priskočili susjedi i obitelj, počeli su rukama kopati, no Mariju su uspjeli izvući tek vatrogasci nakon dva sata lavovske borbe. Zbog opasnost od urušavanja drugih dijelova brda, evakuirano je još pet okolnih kuća.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar puky
puky
12:58 04.06.2010.

... nije baš palo brdo nego se samo mali dio odronio i nesretnicu na \"onaj Svijet \" preselio ... ... eh bar da se sada hoće cijelo to brdo pasti skupa sa onim spomenikom crvenoarmejcima ... ti su pobijedili u onom ratu a ne opančari zločinca broza ... strava ...