Provalio u teretnjak i ukrao alat i 100 litara goriva

Foto: arhiva VL
Provalio u teretnjak i ukrao alat i 100 litara goriva
20.12.2009.
u 08:53
Lopov je provalio provalio u kutiju za alat na teretnom automobilu te iz nje ukrao dvije metalne kutije sa alatom. Ukrao je još oko 100 litara dizel goriva.
Pogledaj originalni članak

BENKOVAC - Lopov je prije dva dana u Domobranskoj ulici provalio u kutiju za alat na teretnom automobilu te iz nje ukrao dvije metalne kutije sa alatom.

Iz slabo zatvorenog rezervara ukrao je još oko 100 litara dizel goriva, a s hidrulične pumpe istrgnuo je pvc crijevo usljed čega je iz rezervara ulja iscurilo oko 200 litara ulja.

Također je ukrao hidrauličnu pumpu.

Vlasnika (52) je oštetio za oko 15.000 kuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
damocles
00:03 21.12.2009.

Sto je ostalo od moje hrvatske. Nije vise lijepa nasa vec jadna nasa

KO
kole26
09:14 20.12.2009.

Meni ostao kamion u kvaru iznad Rijeke uz glavnu cestu i još javim policiji da ophodnja stane i pogleda. Vratim se se drugi dan s dijelovima i nema alata, 400 litara nafte, retrovizora, čepa od rezervara, zovem policiju ponovno i kažem im šta je ukradeno, a meni policajac kaže budi sretan što ti nisu i kamion ukrali i nisu uopće htjeli izaći na uviđaj mater ti jebem i državi i svemu. Kamion je inače tegljač, ne baš jeftin.