Priznao krivnju

Provalio u čak 30 vikendica, ide u zatvor na šest mjeseci

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Provalio u čak 30 vikendica, ide u zatvor na šest mjeseci
29.01.2020.
u 12:54
Ukrao je novac, suhomesnate proizvode, kavu, lonac za kuhanje, odjeću, obuću, sokove, rakiju, vino, pivo, ručni sat, dalekozor, tablete Neofen...
Pogledaj originalni članak

J. D. (54) iz Čakovca osuđen je jer je od 24. travnja do 7. lipnja 2018. nasilno ulazio u vikendice i druge stambene objekte na području Slanja, Čukovca, Vinograda Ludbreških, Podevčeva, Remetinca, Martinkovca, Varaždinskih Toplica, Oštrica, Presečnog, Jalžabeta, Lužana, Varaždin Brega, Rasinje, Kunovec Brega, Koprivnice, Velikog Poganca i Ludbreškog Ivanca.

Provalio je u čak 30 objekata! Ukrao je novac, suhomesnate proizvode, kavu, lonac za kuhanje, odjeću, obuću, sokove, rakiju, vino, pivo, ručni sat, dalekozor, tablete Neofen... Općinski sud u Varaždinu osudio ga je na godinu i dva mjeseca zatvora, s time da će odležati šest mjeseci, a preostalih osam neće morati ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo. Na suđenju je rekao da je kriv, izrazio je žaljenje, podmirio je štetu, a rekao je i da više ne namjerava krasti jer se u međuvremenu zaposlio. Otegotna okolnost mu je ranija osuđivanost. Policija ga je 8. lipnja 2018. zatekla u vinogradu kod mjesta Mala Rasinjica.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZO
Zooltan
13:32 29.01.2020.

a ljudima štetu od provale će nadoknaditi ... .....

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:07 29.01.2020.

Jel migrant?