SAMOBOR

Provalio pa ukrao desetak pari ženskih čizmi

Foto: ilustracija
Provalio pa ukrao desetak pari ženskih čizmi
11.09.2014.
u 13:08
Provalnik je iz kuće ukrao samo čizme, dok druge predmete nije niti taknuo
Pogledaj originalni članak

Desetak pari ženskih čizama vrijednih oko osam tisuća kuna dočepao se za sada nepoznati provalnik koji je nekada između 20 sati u utorak i 16.30 sati u srijedu obio prozor na kući u Školskoj ulici u Novakima kraj Samobora te kroz taj isti prozor ušao u kuću.

Vlasnik kuće, 45-godišnji G. Lj., po povratku u dom primijetio je kako nešto nije u redu s prozorom, a pravo iznenađenje uslijedilo je kada je shvatio da je provalnik iz kuće ukrao samo čizme, dok druge predmete nije niti taknuo.

Svih desetak pari, koliko ih je ukradeno, bile su u vlasništvu trgovačkog obrta Mondino sa sjedištem u Importanne Centru, a što su radile u kući kraj Samobora nije poznato.

>> Provaljeno u kuću Snježane Mehun: Još sam u šoku!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HL
hlibit
15:05 11.09.2014.

...mozda je segrt Hlapic

OB
Objektivno...
08:32 12.09.2014.

... a jel nije logičnije da u naslovu piše PROVALILA nego PROVALIO? Šta mislite da je ukradeno 10 pari muških čizama i piše da je provalnica provalila. Al bi se uskokodakalo kako je to atak na ženski spol. Molim Večernji da se ako se utvrdi da je provalilo žemsko da se ispriča svim bivšim, sadašnjim i budućim muškim provalnicima. Zna se red