pokrili se plahtama

Provalili u kuću pa se u panici od policije sakrili na – bračni krevet

Foto: Željko Hladika/Pixsell
soba
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Policija
11.03.2014.
u 12:23
Kada je policijska ophodnja stigla pred kuću, mladi su lopovi u napadu panike legli na bračni krevet u spavaćoj sobi i pokrili se plahtama
Pogledaj originalni članak

Prazna kuća bez alarma činila se idealnom metom za njihov prvi provalnički pohod. B. D. (22) i I. L. (21) u ponedjeljak nešto prije 23 sata popeli su se na terasu kuće 60-godišnjeg vlasnika u Stilinovićevoj ulici u Svetoj Nedelji te kroz vrata provalili u kuću.

Kako vlasnika nije bilo kod kuće, polako su počeli obilaziti prostorije u potrazi za novcem i drugim vrijednostima koje bi mogli ukrasti. Ipak, primijetio ih je susjed koji je u 23.06 sati obavijestio policiju.

Pola sata poslije, kada je policijska ophodnja stigla pred kuću, mladi lopovi i dalje su bili unutra. U napadu panike, nakon što su primijetili da je pred vratima policija, legli su na bračni krevet u spavaćoj sobi i pokrili se plahtama. Ipak, tim potezom nisu se uspjeli sakriti policajcima koji su ih ubrzo pronašli dok su ležali jedan pored drugoga. Uhićeni su i privedeni na kriminalističko istraživanje.

>>Gladni provalnici iz obiteljske kuće ukrali kobasice i slaninu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GO
goapsi
13:06 11.03.2014.

to nije zlocin vec krivicno djelo