Kao u filmu

Prosidba iz snova: Ovo je scena o kojoj su maštale mnoge žene, a njoj se ostvarila

Foto: Screenshot
prosida
13.11.2018.
u 09:57
Jeremy Brown svoju djevojku odlučio je zaprositi ispred sata iz Titanika pred kojim je Jack čekao Rose
Pogledaj originalni članak

Prosidbu iz snova dobila je djevojka po imenu Mori Madrid iz Houstona u američkoj saveznoj državi Teksas koja je sa svojim dečkom posjetila Muzej Titanic.

Jeremy Brown odlučio ju je zaprositi ispred sata u najpoznatijem brodu na svijetu, a gdje je u filmu Jack čekao Rose.

U planiranju prosidbe pomoglo mu je osoblje muzeja koje je dovelo Mori s povezom na očima do stepenica ispred sata, a u pozadini je tada počela svirati pjesma od Celine Dion ''My Heart Will Go On''.

Drugi posjetitelji muzeja sa suzama u očima gledali su scenu s balkona, a buduća mladenka nije mogla vjerovati što se događa.

Nakon što joj je oko vrata stavio ogrlicu, Jeremy je kleknuo na koljeno i pitao je hoće li se udati za njega. A takvu prosidbu malo koja žena bi odbila.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu koji je objavio muzej:

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:59 13.11.2018.

Karolina - prvakinja u internetu...

VI
Vito
11:27 13.11.2018.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu koji je Muzej objavio::: Evo kako se moraju oglašavati hrvatski muzeji, a jednako tako i hrvatski proizvodi. __ Što im treba više, nego objaviti snimku događaja u muzeju koji će od sada sigurno imati veliki broj istih zahtjeva i zarađivati na novom muzejskom postavu i novoj ponudi posjetiteljima.

DU
Deleted user
12:36 13.11.2018.

Jako je bila iznenađena..... ali je za svaki slučaj obukla toaletu i bijele rukavice...... ili možda inače tak hoda obučena.. casual..... hahha... joooooj