Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila što je tražila

Htjela posramiti dečka pa je iznenadile reakcije: Ovo je najtužnija stvar koju sam vidio

prsten
Foto: Reddit
1/2
06.11.2018.
u 18:15

Djevojka je objavila fotografiju prstena koji je pronašla u noćnom ormariću svoga dečka, a koji joj se i nije baš svidio...

Na Facebooku su sve popularnije grupe za posramljivanje, a posebno one u kojima posramljujete nekoga tko vam je u stvarnom životu zapravo vrlo blizak.

Koliko je to daleko otišlo govori činjenica kako postoje grupe za 'posramljivanje prstenja' u kojima se objavljuju fotografije poklonjenog nakita.

Jedna je djevojka tako objavila fotografiju prstena koji je pronašla u noćnom ormariću svoga dečka. On ju je očito planirao zaprositi, no njoj se nije svidio prsten koji joj je za tu prigodu kupio pa je to odlučila podijeliti sa svima.

– Kako da mu taktično kažem ne, trebao bi uzeti nešto drugačije? – upitala je ona u objavi na Facebooku no odgovore koje je dobila, sigurno nije očekivala.

Foto: Reddit

'Tvoje ponašanje je poprilično uobičajeno pa bi ti prsten i odgovarao', 'Nadam se da je prsten za bilo koga drugoga osim tebe', 'Mama te nije naučila kako cijeniti stvari?', 'To je vrlo nepristojno', 'Ovo je najtužnija stvar koju sam ikad vidio', 'Jednom sam prodao prsten od 12.000 dolara mladiću i pomogao mu isplanirati prosidbu. Dva tjedna kasnije vratio je prsten jer je ona rekla da je dijamant premalen', samo su neki od brojnih odgovora koje je dobila ova djevojka.

Nadajmo se da je naučila svoju lekciju, a ako nije, da je na najbezbolniji mogući način svome dečku rekla da bi ipak htjela drugačiji prsten. Što vi mislite, je li ga uopće zaslužila?

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Komentara 14

MA
maorioni
20:19 06.11.2018.

Bježi momče od takvog šljama što dalje.....

AR
Armagedon
19:24 06.11.2018.

Kao prvo, prsten je lijep, a ona ne zaslužuje ponajprije tog dečka, a od prstena ne zaslužuje ni plastični...... da ona voli svog dečka ne bi joj prsten bio problem........ ali mislim da je ovo članak bez veze jer se nema što pisati.....

Avatar marlony
marlony
00:44 07.11.2018.

Šamarčinu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije