Krađa goriva

Prošetali poljem, naišli na bager pa iz njega ukrali gorivo

Foto: Dragutin Šantoši
Prošetali poljem, naišli na bager pa iz njega ukrali gorivo
16.10.2012.
u 12:55
Materijalna šteta nastala u ovom nedjelu nekoliko je stotina kuna. Za počiniteljima se traga
Pogledaj originalni članak

Jučer se na slatinskom području dogodila nesvakidašnja krađa. Nepoznati počinitelj otuđio je više desetaka litara dizelskog goriva vrijednog nekoliko stotina kuna iz parkiranog bagera.

Bager marke Fiat Hitachi u vlasništvu tvrtke iz Slatine bio je parkiran u polju između Nove Bukovice i Bukovačkog Antunovca, gdje se nalazio od 11. do 15. listopada. Nepoznati počinitelji gorivo su otuđili nasilno skinuvši poklopac sa spremnika goriva.

Zbog ove je krađe podnesena kaznena prijava, a za počiniteljima se i dalje traga.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BB
brle brkić
13:40 16.10.2012.

čovik ak ide u šetnju može ponijet flašu od dvi litre a ovaj je slučajno ponijo flašu od pedeset litara i slamku fi 2cm.