nesreća u britaniji

Propeler glisera sasjekao cijelu obitelj, poginuli otac (51) i kći (8)

Foto: Screenshot Youtube
Propeler glisera sasjekao cijelu obitelj, poginuli otac (51) i kći (8)
06.05.2013.
u 09:00
Obitelj je izgubila kontrolu nad gliserom. Ispala je iz broda kada se on preokrenuo, a propeler ih je sasjekao. Žena (39), četverogodišnji dječak te dvije djevojčice od 10 i 12 godina pretrpjeli su teške ozlijede te su prevezeni u bolnicu
Pogledaj originalni članak

Otac i kći poginuli su, a još četvero članova njihove obitelji teško su ozlijeđeni nakon što su izgubili kontrolu na gliserom, piše Daily Mail. Nesreća se dogodila u blizini gradića Padstowa u Cornwallu u Velikoj Britaniji, gdje je obitelj ispala iz glisera kada se preokrenuo, a propeler ih je sasjekao. Poginuli su 51-godišnji otac i njegova 8-godišnja kći. Preživjeli članovi obitelji, 39-godišnja žena, četverogodišnji dječak te dvije djevojčice od 10 i 12 godina, prevezeni su u bolnicu u Derrifordu u Plymouthu.

Jedna svjedokinja stravične nesreće ispričala je: Voda je bila crvena, bilo je užasno. Brod je udario te sirote ljude nevjerojatnom brzinom.

>> Srušio se američki vojni avion, nepoznata sudbina posade

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.