NA GRANICI METKOVIĆ

Pronašli mu 6.500 kutija cigareta u gepeku, policija ga kazneno prijavila

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
17.03.2021.
u 16:43
Pronađene cigarete su oduzete uz potvrdu, a osumnjičeni 57-godišnjak je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kazneno prijavljen
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici na granici Metković su jučer, nešto prije 14 sati, na autocesti A-1 u smjeru Zagreba, u osobnom vozilu 57-godišnjaka pronašli ukupno 6.497 kutija cigareta.

- Obzirom da je u vozilu zamijećena veća količina cigareta za koju 57-godišnjak nije posjedovao potrebnu dokumentaciju, posumnjalo se na nezakonitu trgovinu zbog čega je zatražen nalog za pretragu vozila, govori u priopćenju PU dubrovačko-neretvanska.

Pronađene cigarete su oduzete uz potvrdu, a osumnjičeni 57-godišnjak je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kazneno prijavljen za kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Zbog transfera u Tottenham, Dinamo bez trenera pred uzvrat s Tottenhamom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OV
ovcalila
20:57 17.03.2021.

pa zar opet hercegovci u kriminalu

MO
modovisisajteMaraschino
19:24 17.03.2021.

nije u stranci pa nisu slučajno cigarete završile kod njega?