Obavljao profesiju učitelja

Pronađena još jedna lažna diploma: 6 godina radio u školama sa lažnom inozemnom diplomom

Foto: Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija
Pronađena još jedna lažna diploma: 6 godina radio u školama sa lažnom inozemnom diplomom
27.05.2020.
u 11:02
Iz policije navode kako je 36-godišnjak, s ciljem zasnivanja radnog odnosa učitelja glazbene kulture, pribavio krivotvorenu inozemnu diplomu.
Pogledaj originalni članak

Na osnovu kaznenih prijava tri osnovne škole PU Vukovarsko – srijemske županije provela je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom iz Osijeka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Iz policije navode kako je 36-godišnjak, s ciljem zasnivanja radnog odnosa učitelja glazbene kulture, pribavio krivotvorenu inozemnu diplomu o navodno završenoj visokoškolskoj kvalifikaciji. Istu je potom upotrijebio prilikom provedbe javnih natječaja za popunu radnog mjesta učitelja glazbene kulture za koje je propisana visoka stručna sprema.

- Na osnovu iste je sklopio ugovore o radu te od svibnja 2014. godine obavljao profesiju učitelja glazbene kulture u tri osnovne škole. O utvrđenim činjenicama podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
07:52 28.05.2020.

Od ovih lažnih diploma puno su gore , masovnije i pogubnije za društvo, legalne diplome kojima su ovakvi predavali.

RO
romobil
13:32 27.05.2020.

U usporedbi sa skandalom oko prerade hrvatske nafte u Mađarskoj ovo i nije vijest...