Riječki Tower centar

Pronađena eksplozivna naprava bez upaljača

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Pronađena eksplozivna naprava bez upaljača
08.01.2015.
u 20:25
Predmet nalik granati pronašli su zaštitari za obilaska u prostorima inače nedostupnima posjetiocima centra i odmah su pozvali policiju
Pogledaj originalni članak

Na jednoj od podzemnih etaža garaže Tower centra na Pećinama u Rijeci pronađena je u nedjelju poslijepodne eksplozivna naprava, no bila je riječ o napravi, što se utvrdilo poslije, koja nije bila ubojita jer je bila bez upaljača.

O ovom slučaju, o kojem policija nije izvijestila,  doznalo se tek danas. Predmet nalik granati pronašli su zaštitari za obilaska u prostorima inače nedostupnima posjetiocima centra i odmah su pozvali policiju. Iz PU primorsko-goranske stigli su policajci iz Protueksplozijskog odjela koji su utvrdili da je riječ o minsko-eksplozivnom sredstvu bez upaljača. Kako su potvrdili iz Tower centra, posjetitelji nisu bili ugroženi i nije bilo potrebe za evakuacijom.

I ovaj slučaj je još jedan u nizu sličnih na koje u posljednje vrijeme upozorava policija koja poziva da se eksplozivna sredstva, ispravna i neispravna, oružje i streljivo ne ostavljaju na javnim mjestima, u  kontejnerima ili uz njih, po parkovima ili šumama, već da se predaju policiji bez sankcija. 

>> Eksplodirala nepoznata naprava, oštećeni vozilo i traktor

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
20:42 08.01.2015.

. ..Mislimo da znamo gdje je"slučajno"završio Upaljač. ..E=mc2. ..

ST
story
22:05 08.01.2015.

a gdje je bombas blazevic....