Kod Đakova

Vozač sletio s ceste, udario u znakove pa u betonski most i poginuo

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Vozač sletio s ceste, udario u znakove pa u betonski most i poginuo
24.08.2017.
u 15:16
Vozilo je udarilo u prometne znakove uz rub kolnika, sletjelo u odvodni kanal i udarilo u betonski most, a 56-godišnji vozač je na mjestu poginuo
Pogledaj originalni članak

Pri slijetanju s ceste, poginuo je 56-godišnjak, a nesreća se dogodila u srijedu oko 14.40 sati na državnoj cesti između Budrovaca i Đakova.

- Dolaskom do zavoja izgubio je nadzor nad vozilom. Vozilo je udarilo u prometne znakove uz rub kolnika, sletjelo u odvodni kanal i udarilo u betonski most - zvijestili su iz PU osječko-baranjske. Vozač je na mjestu poginuo. Beživotno tijelo prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MA
Marvin
17:12 24.08.2017.

petak13 kad mi netko dodje s frazom cesta kriva , za tog nema pomoci , ako je vozilo neispravno zato su isto krivi vozaci , a sad ti meni obrazlozi tvoje filozofije.

Avatar Papatest
Papatest
15:46 24.08.2017.

Sada će na obdukciji odkriti da nije imao pameti

PE
petak13
16:07 24.08.2017.

Papatest, komentar ti je sramotan. Svakome se može dogoditi nesreća, pogotovo što niti automobili često nisu ispravni. Poznato je da su za nesreće krivi u prosjeku: 1/3 sami vozači; 1/3 loše ceste; 1/3 neispravna vozila.