Tajland

Prolijevanjem krvi prosvjednici tražili ostavku premijera Tajlanda

Foto: Reuters
Prolijevanjem krvi prosvjednici tražili ostavku premijera Tajlanda
16.03.2010.
u 14:03
Crvenokošuljaši kažu da neće odustati sve dok se demokracija ponovno ne vrati u zemlju.
Pogledaj originalni članak

Prosvjednici crvenokošuljaši jučer su ispred sjedišta tajlandske vlade u znak prosvjeda prolili krv koju su sami donirali. Oni traže da se u zemlju vrati demokracija koja je, kažu oni, nestala nakon što je 2006. godine vojnim udarom s vlasti svrgnut premijer Thaksin Shinawatra.

Vođa prosvjednika Veera Musikapong kazao je da je je prolivena krv njihova žrtva i da tim činom naciji žele pokazati koliko je vole i koliko su iskreni u svojim nakanama. Dodaje kako imaju još krvi koju će i dalje prolijevati ako premijer Abhisit Vejjajiva ne podnese ostavku, što on uporno odbija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZP
za-pravednu-hr˙
14:42 16.03.2010.

hehe u rvackoj bi vjerovatno bili još i kamenovani zato što zaustavljaju promet... :o)

OB
-obrisani-
16:09 16.03.2010.

to smeće od diktature treba maknuti. ne bude li išlo ovako ići će onako. vojne hunte treba pobiti. još su mi u sjećanju partizanski jurišnici koji su pod titovom komunističkom jna nasrtali na voljenu nam demokraciju. mi smo zbacili titovu komunističku jna, ali sad su se oni preobukli u antifašiste i, da bi bili pobjednici, nastoje antikomuniste i osloboditelje podvesti pod fašiste. podla je to zmija. njezina djeca su ostala po svim mjestima gdje ih je okotila i danas su tim gujama puna usta demokracije. kako je zmija ukrala demokraciju u hrvatskoj treba pitati na kavici s predsjednikom. no, varaju se svi koji misle da u laži nisu kratke noge. to nije ikakva prijetnja nego samo istina.

Avatar sasanet
sasanet
11:30 17.03.2010.

slika je uzasna. proljevaju krv uh.