Požeška biskupija

Proglašen dan molitve i prikupljanja pomoći za migrante

Foto: Dušan Mirković /Pixsell
Proglašen dan molitve i prikupljanja pomoći za migrante
03.09.2015.
u 10:56
Požeški biskup Antun Škvorčević proglasio je nedjelju, 6. rujna za dan molitve i prikupljanja milodara za migrante u svim župama ove biskupije
Pogledaj originalni članak

Požeški biskup Antun Škvorčević proglasio je nedjelju, 6. rujna za dan molitve i prikupljanja milodara za migrante u svim župama ove biskupije. 

Na svršetku svih svetih misa vjernici će moći ostaviti svoj novčanih prilog za izbjeglice s Bliskog istoka i Afrike.

– Rijeka nesretnika prolazi i kroz naše susjedstvo, gdje se minulih tjedana odvija drama ljudi koji proživljavaju teške trenutke, nerijetko bez najosnovnijih potreba, vode i hrane. Svi oni kucaju i na naša vrata, trebaju našu potporu. Pomozimo im – pozvao je Škvorčević.

>> Očekuju med i mlijeko, ali se u EU neće snaći

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
krtica
04:08 04.09.2015.

bolje bi bilo da ste proglasili dan molitve i prikupljanja pomoci za hrvatske branitelje koji jos nemaju kolica, stule, proteze, koji ne mogu raditi i djecu svoju hraniti! biskupe, bliza je kosulja od kaputa!!! najprije podmiriti svoje i onda pomoci drugima! ne vadi zalogaj iz usta domace djece!!!