Preko Facebooka

Profesorica za više ocjene od učenika tražila seks

Foto: Screenshot: YouTube
Profesorica za više ocjene od učenika tražila seks
28.08.2013.
u 23:44
"Ne želim se zaljubiti u tebe, ali ne želim ni prekinuti s tobom", "Trebao bi prespavati kod mene", "Tvoja izvedba će biti ocijenjena", samo su neke od njezinih poruka učenicima.
Pogledaj originalni članak

31-godišnja profesorica Stevie Glasspool uhićena je jer je od svojih učenika putem Facebooka za bolje ocjene tražila seks. Na meti profesorice bili su tinejdžeri od 15 do 17 godina.

Jedan od učenika sačuvao je njezinu neprimjerenu poruku i pokazao je drugoj profesorici nakon čega je Stevie dobila otkaz. Stevie se uspjela zaposliti u drugoj školi, no nakon nekoliko dana je uhićena, piše Daily Mail.

\"Ne želim se zaljubiti u tebe, ali ne želim ni prekinuti s tobom\", \"Trebao bi prespavati kod mene\", \"Tvoja izvedba će biti ocijenjena\", samo su neke od njezinih poruka učenicima. Također, kako su ispričali učenici, profesorica bi se naljutila ako joj ne bi odmah odgovorili na poruku.

Nakon uhićenja 31-godišnja profesorica je optužena za poticanje djeteta za nezakonito seksualno ponašanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.