Francuska gvajana

Profesor matematike uhvatio 5-metarsku anakondu!

Foto: Screenshot Youtube
Profesor matematike uhvatio 5-metarsku anakondu!
19.09.2014.
u 09:42
Pogledaj originalni članak

Profesor matematike Sebastien Bascoules (39) odlučio je ubiti divovsku, 5-metarsku anakondu koja je nekoliko sati ranije pojela susjedova psa. Učinio je to kako bi zmiju maknuo iz područja u kojemu žive ljudi, no iznenadio se kad je vidio koliko je dugačka i jaka.

 

– Odmalena volim hvatati zmije. Želio sam je maknuti iz naselja. Kad znaš što trebaš učiniti da bi je svladao, nije teško ni opasno – rekao je Sebastien Bascoules koji živi u mjestu Matouryju u Francuskoj Gvajani, a anakondu je uhvatio u rijeci Montsinery. U plićaku je uspio zgrabiti snažnog i smrtonosnog predatora teškog 80 kilograma te ga je svladao omotavši mu majicu o glavu kako reptil ne bi vidio što se događa.

Zamolio je prijatelja da mu pomogne budući da su anakonde vrlo snažne. Zmiju je potom smjestio u kadu preko noći te ju je drugi dan pustio na slobodu 10 kilometara dalje od mjesta gdje ju je uhvatio.

>> TV voditelj tijekom ronjenja neočekivano naišao na 6 metara dugu anakondu

>> Umirovljenica doživjela šok kad je pronašla anakondu u školjci

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kafka
09:56 20.09.2014.

To može samo profesor matematike.! . . . Takve trebamo da izbace smrtonosne zmije iz Hrvatske.!!! Ha hahahaaaaa!!!

BA
bajo2
20:03 21.09.2014.

cudno,ja sam mislio da zmije ne vide!?