šaljivi oglas

Prodaje 'prvoklasne' Higgsove bozone. Cijena prava sitnica!

Foto: Njuškalo
Prodaje 'prvoklasne' Higgsove bozone. Cijena prava sitnica!
16.07.2012.
u 13:38
U utorak će se u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održati konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen hrvatski doprinos lovu na Higgsov bozon
Pogledaj originalni članak

Prodajem Higgsove bozone. Švicarska kvaliteta, I. klasa, ostalo još 150 komada, navodi se u oglasu objavljenom na Njuškalu samo dva dana nakon što je otkriven Higgsov bozon – tzv. Božja čestica. Prodavač s područja Vukovarsko-srijemske županije u oglasu ističe da je cijena 7689 kuna. 

Inače, u utorak će se u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održati konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen hrvatski doprinos lovu na Higgsov bozon, najvećem znanstvenom uspjehu u posljednjih nekoliko desetljeća.

 O sudjelovanju hrvatskih znanstvenika u CERN-ovu timu te značaju tog uspjeha za hrvatsku znanost govorit će Ivica Puljak, profesor na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu i voditelj splitske grupe istraživača u CERN-u, Vuko Brigljević s Instituta "Ruđer Bošković", voditelj skupine zagrebačkih istraživača, te Mirko Planinić, profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Konferenciji za novinare nazočit će i ministar Željko Jovanović te pomoćnik za znanost Saša Zelenika.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BI
BE, INVENT, DO IT
15:11 16.07.2012.

ma dajte molim vas pa mi Hrvati smo odavna otkrili bozon...sa "našim" političarima mi smo čak i dokazali obje čestice...kodnog naziva HDZ I SDP

OB
-obrisani-
12:37 17.07.2012.

Čim su neke mućke u pitanju, tu mora bit i rvacka...

UK
Ugo Kajvez
09:18 18.07.2012.

Uahahaha .................. genijalac, .......... 5 za maštu !! .............