kradljivci

Procesuirana tri maloljetnika zbog provale u vikendicu

Foto: Goran Višnjić/Pixsell
Procesuirana tri maloljetnika zbog provale u vikendicu
07.07.2011.
u 09:20
Dva 15-godišnjaka i 12-godišnjak iz vukovarskog kraja 64-godišnjem vlasniku vikendice u Lovasu pričinili su materijalnu štetu manju od tisuću kuna.
Pogledaj originalni članak

VINKOVCI - Službenici PU vukovarsko-srijemske završili su istragu nad dvojicom 15-godišnjaka i jednim 12-godišnjakom iz vukovarskog kraja u kojoj je utvrđeno da su u maloljetnici između 30. lipnja i 3. srpnja ove godine provalili u vikendicu na području Lovasa, čime je 64-godišnjem vlasniku pričinjena materijalna šteta manja od tisuću kuna, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Oba su 15-godišnjaka kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, a o 12-godišnjem djetetu dostavljena je obavijest istom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
MaloMisto
09:58 07.07.2011.

\"vlasniku pričinjena materijalna šteta manja od tisuću kuna\" ... \"o 12-godišnjem djetetu dostavljena je obavijest istom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe.\" Dobro sto je ovo? 1000 kn je teska kradja?

BA
Bandit
10:00 07.07.2011.

Jake snage mupa uspjesno se bore sa ovakvim uhicenjima a one prave lopove i kriminalce nebi uhvatili niti da im sjede pred vratima... A narocito ne one u svojim redovima..

Avatar tovar
tovar
10:59 07.07.2011.

Imaju djeca dobar odgoj.Svaka čast!