POKUŠAJ UBOJSTVA

Pritvoren jer je ženu nakon svađe gurnuo kroz prozor

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Pritvoren jer je ženu nakon svađe gurnuo kroz prozor
28.01.2021.
u 14:52
Žena je pala s 3,60 metra visine na tlo, pri čemu je teško ozlijeđen
Pogledaj originalni članak

Za pokušaj ubojstva osumnjičen je 40-godišnjak protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Puli pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se da se 23. siječnja između 19.15 i 19.30 posvađao s 39-godišnjakinjom. Bili su u stanu koji ona koristi, a tijekom svađe joj je 40-godišnjak prijetio da bi je zatim gurnuo kroz otvoreni prozor stana!?

Žena je pala s 3,60 metra visine na tlo, pri čemu je teško ozlijeđena. Ona je prevezena u bolnicu na liječenje, a on je uhićen te doveden pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog  mogućeg utjecaja na svjedoke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
obican
15:35 28.01.2021.

Odmah s njim u Sabor. Polozio je prijemni