TRAŽE ISPRIKU

Splitski HDZ: Priprema li Tedeschi teren za jednog predsjedničkog kandidata?

Foto: Filip Kos/PIXSELL
Konferncija Poduzetnicki mindset pod motom "Ucinimo poduzetnike liderima drustva" na kojoj su se okupila poznata hrvatska poduzetnicka imena kao sto su Emil Tedeschi, Mate Rimac, Alan Sumina, Ivan Mrvos, Sasa Cvjetojevic...
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Svečana sjednica povodom 29. obljetnice Gradskog odbora HDZ-a
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Svečana sjednica povodom 29. obljetnice Gradskog odbora HDZ-a
14.09.2019.
u 08:05
"Otvoreni napad i laž usmjerena protiv Splita, njegovih građana te hrvatskog naroda u cjelini, pojava je koju treba javno osuditi, pa čak i istražiti zbog postojanja elementa uvrede časti i ugleda našeg grada", poručuju iz Gradskog odbora HDZ -a Split
Pogledaj originalni članak

Gradski odbor splitskog HDZ-a zgrožen je zbog izjava Emila Tedeschija, koji je Split prikazao u slici "nekakvog paralelnog svemira u kojem skupine primitivaca lutaju ulicama poput zombija i provode nasilje nad ljudima druge boje kože", kažu splitski HDZ-ovci i nastavljaju kako to može osmisliti samo čovjek odcijepljen od svakodnevne stvarnosti i realnosti. 

"Nije bitno što se govori, već tko govori. Poznata je to izreka u našem narodu, a uvelike primjenjiva na klevete Emila Tedeschija. U naletu samopromocije Tedeschi sebe postavlja na sam pijedestal društvene hijerarhije. U svom govoru 'o kojem svi pričaju', a za koji nije posve jasno radi li se o latentnoj pripremi terena za jednog predsjedničkog kandidata ili pak o potpunom gubitku moralnog kompasa, Tedeschi ne bira sredstva nasrćući na Split i njegove građane" piše u regiranju Gradskog odbora splitskog HDZ-a. 

Napominju kako je Split Grad koji otvorenog srca prima na milijune ljudi iz cijeloga svijeta, koji se iz godine u godinu vraćaju s poštovanjem i preporukama. 

"Ovakvi ispadi imaju duboku političku težinu i upravo zato na njih treba nedvosmisleno reagirati, a čovjek koji u svom politikantskom istupu oblikuje mišljenje prepunoj dvorani hrvatskih poduzetnika treba shvatiti značaj javno izrečene riječi. Otvoreni napad i laž usmjerena protiv Splita, njegovih građana te hrvatskog naroda u cjelini, pojava je koju treba javno osuditi, pa čak i istražiti zbog postojanja elementa uvrede časti i ugleda našeg grada. U ime velike većine svojih sugrađana, kao i u svoje, HDZ Split najoštrije osuđuje izrečene klevete i s gnušanjem ih odbacuje" poručuju iz Gradskog odbora HDZ -a Split u kojem drže kako bi se Tedeschi trebao ispričati.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

SA
sanikol
09:01 14.09.2019.

Nije uvrijedio samo Split nego mnoge druge. Da, otkako mu je prijatelj kandidat za predsjednika države, izgubio je kompas. Dragi Splićani koji ste i najviše pogođeni besramnom izjavom, bojkotirajte njegovu robu. To će ga najviše zaboliti i drugi put će razmisliti što blebeće.

IV
IvoDivo
09:25 14.09.2019.

Bolje bi bilo da zahtjevaju istragu pljačke državoe od tog druga partije. Zašto se još danas ne usudimo dirati u brojne partijske kriminalce i zločince ?

Avatar Cinco
Cinco
10:49 14.09.2019.

Pa u Splitu trenutno boravi više stranaca svih rasa nego što su ih ovi pljuvači ikad vidjeli...